Het erotische zusje van Groupon

17-12-2011
Niki
Het erotische zusje van Groupon

Groupon heeft sinds eergisteren een stout zusje. Op Stoutedagdeals.nl vind je elke dag erotische artikelen met flinke kortingen. Van pikante lingerie en vibrators tot machines die het ultieme genot garanderen.

Voor de website van start ging heeft Stoutedagdeals een onderzoek gedaan naar de behoefte aan erotische speeltjes. Daaruit bleek dat bijna 40 procent van de Nederlandse vrouwen tegenwoordig een vibrator of ander seksspeeltje op haar nachtkastje heeft liggen.

Jaarlijks worden er ruim een miljoen vibrators gekocht, waarvan bijna de helft online wordt besteld. De erotische speeltjes voor vrouwen worden in bijna 60 procent van de gevallen aangekocht door mannen. Mannen geven vrouw of vriendin ook steeds vaker een mooie, luxueuze vibrator cadeau bij speciale gelegenheden, zoals Valentijnsdag, verjaardagen en Kerst.

Elegant

Hoewel de man koopt, is het de vrouw die in ruim driekwart van de aankopen van een erotisch artikel bepaalt wát er gekocht wordt. Vrouwen hebben een duidelijke behoefte (62%) aan elegante speeltjes. Zij hebben liever een stijlvolle vibrator dan een groot en goedkoop exemplaar.

Uit het onderzoek blijkt verder dat er gemiddeld 230 euro per jaar aan erotische speeltjes wordt uitgegeven. Net niet genoeg voor de Intensity (249,95 euro). Deze elegante vibrator en is sinds deze week op de markt en heeft nu al de bijnaam 'the sextoy from outer space.' De Intensity zou bij de gebruiksters iets te weeg brengen dat geen enkele vibrator kan. Ook Inez Gold, de allerduurste vibrator ter wereld gemaakt van 18 karaats goud, is verkrijgbaar via Stoutedagdeals voor 'slechts' 7500 euro. 

Tags: leuk, nieuwtjes

Reacties (6)

 • 15-03-2012 09:00
  De Jong

  Het 'erotische zusje van Groupon' is wel heel erg overdreven.

  Stoutedagdeals is een affiliatesite die doorlinkt naar aanbiedingen van online erotiekwinkels. Daarbij is er geen sprake van deals want ze lopen allemaal ruim een jaar dus er wordt nauwelijs een nieuwe deal bij geplaatst.

  Antwoorden
 • 15-03-2012 09:12
  ziezózon

  Beste lezer,

  Bedankt voor uw reactie.

  De naam stoutedeals, is dan misschien niet de beste keuze.

  Op de website stonden erotische artikelen en een behoefteonderzoek naar de erotische speeltjes deed ons vermoeden dat het wel 'een erotisch getint 'zusje' was.' Maar is al een tijdje geleden en dingen worden wel eens veranderd/aangepast op websites waarover wij berichten.

  Het betrof een officieel persbericht dat is verspreid door een persbureau.

  Met zonnige groeten,
  ziezozon

  Antwoorden
 • 18-03-2012 11:43
  Elisa

  Beste Ziezozon,

  Ik ben hier gekomen door onze site op google in te typen. Je hebt het nml over onze site st**tedeals en het bericht gaat over sto*tedagdeals, een rip-off.

  Graag aanpassen.

  Mvg,

  Antwoorden
 • 18-03-2012 14:02
  ziezozon

  Beste Elisa,

  Goed om te weten.
  Wij gaan dat uitzoeken.
  Wat is precies jullie url?

  ziezozon

  Antwoorden
 • 18-03-2012 20:01
  Elisa

  Zeg maar Elisa, Onze site is genoemd, is stou*edea*s.nl. Maar moet niet uitmaken, waar het stuk over gaat is een andere site alleen je reageerd met onze naam. Denk dat je beter de reacties gewoon kunt deleten.

  Antwoorden
 • 18-03-2012 20:12
  ziezózon

  Beste Eliza,

  Daarom willen wij het uitzoeken.

  Wij zijn journalistiek geschoold en wij kunnen van hieruit niet zien wie wie is of of wie welke site heeft en waarom er een foutief persbericht wordt verspreid door wie.

  Wij kunnen daarom geen reacties verwijderen als er geen duidelijke informatie wordt gegeven en wij staan buiten elke discussie tussen twee partijen.

  Wat wij wel belangrijk vinden is correctheid en daarvoor is duidelijkheid nodig.
  En dan kunnen wij passende maatregelen nemen.

  Daarom hebben wij ook duidelijk op de site staan dat er contact kan worden opgenomen via [email protected]

  Met vriendelijke groeten,
  ziezozon

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond