Pop-up shop Piet open in Gent

28-09-2012
Nicole
Pop-up shop Piet open in Gent

In Gent opent vandaag voor drie maanden pop-up shop Piet. In de tijdelijke winkel kun je tot het einde van 2012 terecht voor interieur, bloemen en mode van labels die in België nog niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

 

Vanaf januari 2013 opent interieurvormgever Christophe Verbeke opent Mooddesign interieurshop in de Gentse Sint-Pietersnieuwstraat, maar vanaf dit weekend wordt het pand eerst ingenomen door Pop-Up 'Piet.'
Bij Piet kun je terecht voor interieur, een voorproefje van wat er straks te koop is in Mooddesign, verder brengt Piet de mannencollectie van Drykorn en allerlei bloemstukken en boeketten en bloembinderij van Papillon voor speciale gelegenheden.
Interieurlabels als het Zweedse Anki Gneib, het Duitse The Fundamental Shop en het Italiaanse Vicolopagliacorta zullen verder bij Piet exclusief verkocht worden. De shop brengt ook collecties van Piet Stockmans, Atelier Belge en Wit+Goed. Daarnaast is er ook nog plaats voor de producten van Hay, Y a pas au feu du lac, Knot&Bow, Seletti, Savon de Marcel en Pop-Up Paris.

Piet Pop-up shop, Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent. Open vanaf vrijdag 28 september tot eind december 2012. Meer info op piet-gent.be  

Tags: gent, interieur, mode
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond