Oochie Wally! De nieuwe La Fille d’O collectie

31-01-2014
Redactie
Oochie Wally! De nieuwe La Fille d’O collectie

De eigenzinnige Gentse ontwerpster van even eigenzinnige lingerie laat weer van zich horen. Voor haar nieuwste collectie liet Murielle Scherre van la fille d’O zich inspireren door Oochie Wally, de hit van NAS. Denk aan hoge beenuitsnijdingen en pittige Miami kleuren. Oo-chie wally wally, oo-chie bang bang... Krijg dat deze zomer maar eens uit je hoofd.  

De nieuwe collectie bestaat uit lingerie en zwem- en badkleding in dezelfde kleuren: menthol, fluo oranje en turkoois, met als enige verschil de keuze in stofgebruik. De badkleding-collectie bestaat uit de Magic Curves stof, die als een tweede huid functioneert. De combinatie met een fijne tule laat net genoeg aan de verbeelding over. Voor de lingeriecollectie koos Murielle Scherre naar goede gewoonte voor een zachte tule, gebruikt in lagen voor net genoeg verhulling of als enkele laag, delicaat op de huid.

Recht-toe-recht-aan
In contrast tot het vurige kleurenpalet staan de scherpe belijningen, functionele en visuele patronen met verwijzingen naar sportkleding. Recht-toe, recht-aan. Een pure collectie met zo weinig mogelijk naden. De aanwezige naden worden speels benadrukt door het gebruik van een contrasterend stiksel, zo vervullen ze ook een esthetische functie.

De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf februari 2014.

Copyright: Fotografie Nathalie Samain & MUA by Sky van der Hoek.

Reacties (1)

  • 10-08-2016 12:21
    renata de vries

    waar kan ik deze bikini bestellen?

    Antwoorden
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond