Mag ik u scannen?

17-12-2013
Redactie
Mag ik u scannen?

De samenwerking tussen Gents modegezicht annex modeblogger Emma Gelaude en modelabel AddMyBerry resulteerde niet in zomaar een T-shirt, wel in eentje met een geheime boodschap. Wanneer je de print in scant, komt hij namelijk tot leven. Met een QR-code die in de print is verwerkt, kun je verborgen boodschappen ontdekken over beroemde iconen.

‘Mag ik u scannen’ is dan ook de slogan van AddMyBerry dat de grens tussen mode en technologie vertaalt in hun collecties. Zij noemen zichzelf dan ook the brand for connected people en zagen in Emma Gelaude, bekend om haar eigenzinnige kijk op mode en fascinatie voor gadgets, de perfecte partner om het sharen en connecten uit te dragen.

"Dat je de quote ‘I hate being famous’ kan inscannen en via een app zo naar de top 10 flitst van celebrities die ooit zichzelf naakt gefotografeerd hebben, vind ik een mooi voorbeeld van hoe zelfs kledingstukken niet ontsnappen aan het hele social gebeuren. Fashion 3.0 dus", zegt Emma Gelaude daarover. “We matchen heel sterk. Naast het technische aspect is AMB ook creatief interessant. Ze kleuren systematisch buiten de lijntjes en gaan voluit voor aparte prints in een geheel eigen stijl.”
Voor de gelegenheid ging Emma zelf ook opnieuw voor de lens staan en dat is haar goed bevallen. “Volledig mijn ding en ik hoop op meer van dergelijke cocreaties. Ik heb de smaak te pakken.”

Vanaf 15 februari 2014 zullen de scanbare T-shirts in de rekken hangen en zijn ze ook online verkrijgbaar. Enkele verkooppunten: Villa Maria in Brugge, Damoy in Antwerpen, Galleria Laurenzo in Gent.

Meer weten over Emma? Neem dan een kijkje op haar blog.

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond