Lieva jurkjes voor stoere meisjes

21-02-2012
Niki
Lieva jurkjes voor stoere meisjes

Lieva jurkjes.nl is een webwinkel met stoere jurkjes voor meisjes vanaf vier jaar, voor wie het lastig is om leuke, betaalbare jurken te vinden. Dat verklaart direct het succes van de webshop die deze maand één jaar bestaat. Om dat te vieren krijg je in februari 10 procent korting op het volledige assortiment, dat binnenkort wordt uitgebreid met startende merken en biologische en sociaal geproduceerde jurkjes.

"Veel winkels en kledingmerken leveren maar weinig meisjesjurken voor de leeftijd vanaf 4 jaar. Ik ondervond zelf dat het steeds moeilijker werd om aan de wens van mijn dochter te voldoen toen die ouder werd. Een site waarop alleen jurkjes met bijbehorende kleding werd aangeboden was er niet."

Speciaalzaak

Vanuit deze zoektocht en haar ervaring als zelfstandig marketing communicatie adviseur startte Brenda Gerritsen precies een jaar geleden met Lieva Jurkjes. Als internetondernemer doet ze het op zoekmachines zelfs beter als HEMA, Wehkamp en C&A. Dat komt onder meer omdat Lieva Jurkjes hoog scoort in de Google zoekresultaten, iets waar Brenda Gerritsen veel aandacht aan besteed.

Maar dat is niet de enige reden voor het succes. "Lieva Jurkjes is een echte speciaalzaak met alleen maar jurkjes en dat enkel voor meisjes vanaf 4 jaar tot 12 jaar," aldus Brenda Gerritsen. De webwinkel voert honderden verschillende kinderjurkjes in van twintig merken, waarvan er veel maar op weinig plaatsen verkocht worden.

Nieuwe merken

Ook wordt er constant gezocht naar nieuwe merken die veel jurken in het assortiment hebben zitten. Brenda Gerritsen: "Voor dit seizoen is dat Janey, een nieuw kinderkledingmerk. Ook ZieZoo komt vanaf deze week op de website."

Lieva Jurkjes verkoopt verder jurkjes van VinRose, Dandy Star uit Londen, het nieuwe Nederlandse merk Quapi Kidswear, Japon&Jakje, het Zweedse Duns en JNY Design. En de komende maanden wordt het assortiment fors uitgebreid met startende merken van jonge ontwerpers die moeilijk toegang hebben tot de kinderkledingmarkt. Lieva Jurkjes levert ook biologische en sociaal verantwoord geproduceerde jurkjes.

Lieva jurkjes steunt zo - via kinderkledingmerk MIJN - ook een school voor gehandicapte kinderen in India. Brenda Gerritsen: "Van elke verkocht meisjesjurkje gaat een deel van de opbrengst naar deze school. In ieder jurkje van MIJN zit een label met extra informatie hierover."

Service

Eerlijke prijzen voor kwalitatieve producten én een goede service zijn de ingrediënten voor een succesvolle webwinkel. "De service van een webwinkel moet echt onderscheidend zijn. Je moet er voor zorgen dat je dus 24 uur per dag, 7 dagen per week antwoord kunt geven op vragen. Klanten houden niet van vervelende verrassingen als ze iets willen ruilen. Ook aan de verpakking en verzending besteden wij veel aandacht. Hierdoor hebben we binnen korte tijd een grote vaste klantenkring opgebouwd."

Praktisch

De webshop Lieva Jurkjes verkoopt een groot aantal bekende merken uit binnen- en buitenland voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar (maat 104 tot en met 176). Lieva Jurkjes onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels door het aanbod van alleen maar kinderjurken voor basisschoolmeisjes en door de uitstekende service, waarover je alles lees op de website. Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro. En is het bestelde jurkje toch niet goed dan ontvang je je geld terug zonder gedoe. Als je snel bent ontvang je voor jezelf de nieuwste Flow-magazine (op is op) en leuk extraatje voor je dochtertje.

Met dank aan: EzPress News Distribution.

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond