la fille d’O: ‘Clap hands’ collectie

23-10-2012
Nicole
la fille d’O: ‘Clap hands’ collectie

la fille d’O, het eigenzinnige lingeriemerk van de Belgische Murielle Scherre, staat bekend om ‘net dat tikkeltje meer.’ ... een opening waar je dat niet er verwacht, een naadlijn die je ogen misleidt of juist focust op de leukste plekjes van het lichaam.... kortom: echte eyecatchers. Murielle Scherre creëert nu elk najaar een capsule collectie die in beperkte oplage zal geproduceerd worden. Dit najaar is dat 'Clap Hands (and We Bring You Magic').

 

Als basis voor deze beperkte collectie, koos de ontwerpster voor een klassieke kleur die geassocieerd wordt met alles wat verleidelijk is: zwart in een materie die licht glanzend is met grafische accenten van lijnen en hartjes. Daar voegt ze pastelkleurig blauw en een poederig roze aan toe en er ontstaat een contrast van diepe duisternis en een lichtvoetige kleur. De kleuraccenten zitten steeds daar waar je een lingeriestuk kan openmaken, als broodkruimeltjes die je de weg wijzen of als dwaalspoor om de blik te leiden over het lichaam…

Porte jarretelle
Nieuw in deze la fille d’O collectie, is de ‘porte jarretelle.’ Deze ‘Cat Grind’ draag je niet over, maar onder je slip. Klaar om ontdaan te worden van alle overige lingerie en kousen, tot een stuk dat op zichzelf staat en je heupen vanuit je taille prachtig belijnt. De jarretellebanden vertrekken vanuit de tailleband en vormen speelse strakke lijnen over de vloeiende vorm van het lichaam. Zonder kousen eraan bungelen ze op frivole wijze rond je heupen.

Meer la fille d’o? Surf dan snel naar de website.  


 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond