Forever 21 opent winkel in Antwerpen

09-08-2011
Niki
Forever 21 opent winkel in Antwerpen

In Antwerpen opent op 3 september Forever 21 de deuren. Na Brussel is dit de tweede vestiging van de Amerikaanse modeketen in de Benelux. De nieuwe winkel biedt 5.000 vierkante meter verkoopruimte en is gevestigd in het hart van het shopping district: de Meir. De shop moet een belangrijke winkelbestemming worden voor shoppers uit België en Nederland.

Forever 21 Inc., met hoofdzetel in Los Angeles, staat erom bekend de hipste modetrends aan te bieden aan een scherpe prijs. Forever 21 staat synoniem voor snelle mode, door het dagelijks veranderende aanbod van nieuwe producten. De keten heeft meer dan 480 winkels in de VS, met internationale activiteiten in Canada, Japan, Korea, de Filippijnen, Ierland en UK. Sinds kort opent Forever 21 winkels op het Europese vasteland: in Wenen, Barcelona, Brussel en nu dus ook Antwerpen.  

Collecties

De Antwerpse Forever 21 biedt een ruim gamma aan nieuwe collecties, waaronder ook herenkleding. Naast de damescollectie Forever 21, vind je in deze Forever 21 shop nog vier andere merken van de keten: Heritage 1981, een lifestyle-merk voor vrouwen; Love 21, een moderne vrouwenlijn, 21 Men, een modemerk voor heren en Forever 21+ met de nieuwste trends voor grote maten.  

Feestweek

In navolging van de opening van de winkel in Brussel organiseert Forever 21 ook in Antwerpen een week vol evenementen en activiteiten. Daarbij worden een aantal beroemde internationale modebloggers uitgenodigd, waaronder de auteur van de Forever 21-blog "the Skinny." Senior Marketing Manager Linda Chang van Forever 21 Inc. Verklaart: "Social media is belangrijk voor Forever 21 omdat het ons rechtstreeks in contact brengen met onze fans."

Tags: antwerpen, meir, mode

Reacties (1)

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond