De herfst/wintercollectie van comma: gekleed en toch nonchalant

12-09-2011
Niki
De herfst/wintercollectie van comma: gekleed en toch nonchalant

De herst- en wintercollectie van comma toont ons de nieuwe kleuren en silhouetten voor deze herfst/winter. De look wordt gekleder, met zo nu en dan stijlbreuken voor het nonchalante effect. Maar het belangrijkste accent blijft nog altijd ultravrouwelijkheid.

Het seizoen begint met tegenstellingen: vrouwelijke stijlen zoals blouses met geraffineerde drapees, fijne jurkjes en zwierige midirokken worden namelijk dit najaar gedragen samen met mannelijke militaire jassen of klassieke Oxfordblazers. Fijn kant, verleidelijke chiffon en rustiek leer vormen deze herfst/winter de basis. 

Must-haves

Gebreide vesten, nonchalante college blazers en vooral capes zijn dit seizoen een 'must-have'. X-silhouetten en nadruk op de taille maken deze look vrouwelijk. Paardrijbroeken en cargo's hebben dan weer die countryside boheme chique-stijl. 

Grote bloemenprints, spannende dierenprints en romantische minimale prints worden toegepast op strakke uniform- en ruitjesjassen en dragen vrouwelijkheid en nonchalance uit. Een afwisselend kleurpalet benadrukt deze contrastrijke stijl. 

Central Park seventies

Gekleed, urban en klassiek, maar toch nonchalant. De jaren zeventig, modern geïnterpreteerd, komen terug in de Central Park-stijl: Shiftjurkjes, circle line-rokken, capes en Marlene-broeken zijn de echte eyecatchers.

In aansluiting op de vrolijke tijdgeest vormen leeuwenmotieven en grafisch contrasterende licht-donkerprints de dominante prints; een nieuwe interpretatie van het verleden. Leren handschoenen, bontkragen en smalle riemen maken het geheel compleet.  

Stijlbreuken en individualiteit zijn ook dit najaar de steekwoorden. Het spel tussen mannelijke en vrouwelijke elementen zorgt daarom voor de nodige spanning. Jurken in animal print worden gecombineerd met uniformjasjes voor een optimaal vrouwelijk effect. 

Nieuw bij comma is de lijn casual identity: Verschillende stijlen door elkaar, washed looks, vintage elementen, opvallende lijnen & de typische comma-vrouwelijkheid: de comma casual identity focust zich op de comfortabele kant van het leven, maar met een vleugje glamour.  

Reacties (2)

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond