Café Costume pakt uit met Crooks collectie

13-09-2011
Niki
Café Costume pakt uit met Crooks collectie

De nieuwe collectie Crooks van Café Costume is gebaseerd op gangsters als Al Capone, Lucky Luciano en John Dillinger, selfmade businessmen die vanuit de goot opklommen tot de top van een misdaadorganisatie. Zelfzeker, welbespraakt, ruw en steeds in een elegante power suit leefden zij the American Dream.

Het Belgische modelabel Café Costume, bekend van de exclusieve en originele maatpakken voor mannen pakt weer uit met een verrassende collectie. Ditmaal stonden de Amerikaanse gangsters van weleer aan de basis van de nieuwe pakken die een symbiose van street en business zijn. Deze rauwe elegantie is wat Café Costume dit najaar wil uitdragen.

Ook staan er een aantal nieuwigheden op het menu. Zoals het unconstructed jacket, een colbert waarbij de voering wordt weggelaten, net zoals de epauletten. Zonder voering meer draagcomfort. Je draagt deze colbert op een geklede broek voor een ontspannen, maar classy gelegenheid. Verder is er de double breasted, een jas of colbert met een dubbele knopenrij. Typisch voor een power suit. De colberts en jasjes zijn gemaakt van stoffen als herringbone, moleskin, tweed of katoen en vaak verrassend afgewerkt, zoals bijvoorbeeld met leren voetbalknopen.  

Café Costume. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond