Preuvenemint 2011 in Maastricht

16-08-2011
Niki
Preuvenemint 2011 in Maastricht

Van donderdag 25 augustus 2011 t/m zondag 28 augustus 2011 vindt op het Vrijthof in Maastricht voor de 30e keer het culinaire festival Preuvenemint plaats. Bij de stands kunnen bezoekers proeven tot ze er bij neer vallen.

Zowel in culinair als muzikaal opzicht valt er ook dit jaar weer vanalles te beleven. Het Preuvenemint 2011 Maastricht is een culinair evenement op het Vrijthof waarbij de restaurants uit Maastricht hun beste beentje voorzetten om hun specialiteit te presenteren in een gezellige setting. Het Vrijthof verandert tijdens dit evenement voor vier dagen in een openluchtrestaurant. Iedere eetgelegenheid kiest een land en serveert gerechten op basis van dit thema.

Preuvenelappe

Toegang tot het terrein is gratis terwijl je de consumpties afrekent met zogenaamde Preuvenemint-bankbiljetten, ofwel preuvenelappe. De prijzen voor bier en frisdrank zijn 1 preuvenelap; elke stand heeft minstens één gerecht dat hoogstens 2 preuvenelappe kost; exquise delicatessen zijn natuurlijk wat duurder. De opbrengst van het Preuvenemint komt geheel ten goede aan goede doelen. Preuvenemint 2011 is alweer de 30ste editie en evenement start donderdag 25 augustus 2011 met een spectaculaire openingsact.

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond