Draai je eigen pasta's met iPasta

13-12-2011
Niki
Draai je eigen pasta's met iPasta

De populariteit van kookprogramma's blijft voortduren en er lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Zelf zijn we geen keukenprinsessen, maar we horen om ons heen toch doodgewone huis-tuin-en-keuken-koks geregeld spreken over 'de perfecte cuisson' en de laatste trends op vlak van 'amuse-bouche.' Voor deze hobbykoks is zelfs pasta uit een pakje uit den boze. Wil jij voortaan ook je eigen pasta draaien? Wat dacht je van deze van Imperia? Gemaakt door de Italianen zelf.

Le macchine per la pasta fatta in casa, toestellen om thuis verse pasta te maken. In het Italiaans klinkt dat toch een stuk beter. Wil je net als Italianen voortaan hun eigen home made pasta op tafel wil zetten, kies dan deze Italiaanse pastamachine van Imperia.

Al sinds 1932 staat Imperia garant voor Italiaanse kwaliteit en traditie. Ooit begonnen als kleine artisanale zaak is Imperia intussen uitgegroeid tot marktleider op vlak van pastamachines. De grootste afzetmarkt is trouwens de Verenigde Staten, waar veel Italiaanse emigranten wonen.

iPasta: basic en geavanceerd

De productie van de pastamachines gebeurt natuurlijk gewoon in Italië, in Sant' Ambrogio om precies te zijn. Met deze iPasta draai je in een mum je eigen tagliatelle, fettucini, spaghetti en pappardelle. Met het basistoestel maak je al huisgemaakte tagliatelle van 2 millimeter en fettucini van 6,5 millimeter. Wil je iets geavanceerder aan de slag? Dan heeft Imperia enkele accessoires voor de iPasta, zodat je ook capelli, trenette, ferruccine, lasagnette of reginette kunt draaien. 

Tags: eten, handig, italië

Reacties (1)

  • 29-07-2013 19:14
    bart (website)

    Lekker je eigen pasta maken, tip doe er wat fijne kruiden bij in smaakt heeeeerlijk

    Antwoorden
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond