De enige échte Pippi Langkous-trui is nu te koop

01-12-2011
Niki
De enige échte Pippi Langkous-trui is nu te koop

Wij waren vroeger zo'n fan van Pippi Langkous dat we zelfs nog geprobeerd hebben om net als onze heldin te slapen: voeten op het kussen, hoofd onder de dekens. Dan is het dragen van een Pippi-trui toch eenvoudiger. En laat de échte Pippi-trui nu te koop zijn bij webshop Blomma.

Wie een trui bestelt, krijgt er een kaart met een foto van Pippi bij, waarop ze de trui draagt. Achterop de kaart vind je de tekst van het Pippi Langkouslied in het Nederlands en het Zweeds. De trui is gemaakt van rami en katoen. Rami is een natuurlijke stof, gemaakt van brandnetel en wordt vaak vermengd met katoen voor het maken van kleding. De trui prikt niet, maar is wel wat warmer dan een trui die alleen van katoen is gemaakt. Voor 8,75 euro koop je er trouwens een Pippi-muts bij in dezelfde kleuren. 

Reacties (1)

 • 27-10-2015 11:04
  Melle

  Hallo,
  Ik weet niet of deze trui nog te koop is? Maar ik heb er heel erg intresse in! Deze trui zocht ik namelijk omdat ik pippi word met de carnaval en aangezien het meestal wel koud is buiten komt deze trui heel erg van pas. Nu is mijn vraag welke maat deze trui is.

  Groetjes,
  Melle Roeffen

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond