Gratis iPad app roman Ivo Victoria

18-02-2012
Niki
Gratis iPad app roman Ivo Victoria

De iPad app van Gelukkig zijn we machteloos, de laatste roman van de Vlaamse schrijver Ivo Victoria, is vandaag en morgen opnieuw gratis te downloaden via iTunes. Behalve de complete roman bevat de app het luisterboek van Gelukkig zijn we machteloos, de nooit eerder verschenen novelle K, een making of video en dertien videocolumns.

De Vlaamse schrijver oogstte eerder in zowel Nederland als Vlaanderen veel succes met zijn debuut Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt). Ook dat boek was tijdelijk gratis te downloaden, maar dan via zijn website.

Angst en verlies

Gelukkig zijn we machteloos, de tweede roman van Ivo Victoria, verscheen op 6 oktober 2011 en gaat over 'de angst om op elk moment alles te kunnen verliezen en alleen achter te blijven.' Het boek is intussen genomineerd voor de longlist van de Libris Literatuurprijs 2012 en toe aan een herdruk.

Primeur

Net voor het verschijnen van zijn tweede boek stelde de schrijver het al een eerste keer enkele dagen beschikbaar via iTunes. Een primeur. Waarom Ivo Victoria zijn boeken regelmatig gratis laat dowloaden, lees je in een eerder artikel dat wij hierover schreven.

Praktisch

De app 'Gelukkig zijn we machteloos' (alleen voor iPad) is nog tot en met morgen 19 februari 2012 te downloaden in de iTunes-Store. Voor meer informatie over de schrijver en zijn boeken kun je terecht op zijn website: Ivo Victoria.

 

Tags: apple, apps
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond