Boek Ivo Victoria gratis voor iPad

28-09-2011
Niki
Boek Ivo Victoria gratis voor iPad

Op 6 oktober 2012 komt de nieuwe roman van de Vlaamse auteur Ivo Victoria Gelukkig zijn we machteloos uit. De roman is nu nog tot 6 oktober gratis te downloaden als e-book voor iPad. Een primeur.

Behalve de roman als e-book krijg je ook de luisterboekversie van Gelukkig zijn we machteloos, de nooit eerder verschenen novelle K, een making of video en dertien videocolumns.

De eerste roman van Ivo Victoria Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) was eveneens korte tijd gratis beschikbaar op de wesbite van de schrijver. Hij meent dat dit een positief effect heeft gehad op de verkoop van de papieren versie van het boek.

Debuut

Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt)  verscheen in 2009. Er werden meer dan 10.000 exemplaren van verkocht. Gelukkig zijn we machteloos gaat over een even actueel als tijdloos thema: angst. Meer precies: 'de angst om op een gegeven moment alles te verliezen en alleen achter te blijven.'

Logisch

Waarom Ivo Victoria zijn boek gratis weggeeft? "Steeds meer mensen lezen boeken op een e-reader en zijn dol op allerlei extra's. Bij verschillende leesbehoeften horen verschillende 'dragers': dus ook e-books, apps... Dat lijkt me niet meer dan logisch."

Meer info vind je via de website van Ivo Victoria.

Tags: app, boeken, e-book
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond