Blitse Rollator

27-07-2011
Niki
Blitse Rollator

Je hebt ze in roze, groen en oranje met print en helemaal gepimpt, er zijn speciale websites die je adviseren hoe ze te pimpen of opleuken én er worden races mee georganiseerd. We hebben het over de rollator. Het karretje waarmee oudjes en zij die slecht ter been zijn hun bewegingsvrijheid terugkregen. 

Nu is er dus ook een heuse Roll's Royce onder de karretjes: de Rollz Motion. De nieuwste rollator is niet alleen hipper, maar is ook de eerste rollator die ook al rolstoel fungeert. Een beetje moe? Dan kun je de Rollz Motion in een handomdraai omtoveren tot een rolstoel.

Hij is verkrijgbaar in knaloranje, ijsblauw, beige en antraciet en haalt de rollator volgens de makers uit de sfeer van de incontinentie luiers. Het ding heeft verder trommelremmen, schuim gevulde banden is lekker wendbaar en je kunt er nog enkele accessoires bij krijgen, zoals een bekerhouder en een stokhouder.

Prijzig karretje

Aan deze Rollz hangt natuurlijk wel een prijskaartje vast: alles te samen moet je toch 549 euro neertellen. Maar dan heb je dus wel een knaloranje hip en handig karretje. Wij zeggen dus net als Rollz: blijven doorgaan, mensen.

 

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond