Blijf overeind op je stiletto's

26-07-2011
Nicole
Blijf overeind op je stiletto's

Voor iedereen die zorgeloos op zijn pumps wil flaneren zonder lelijk uit te schuiven, hebben wij enkele handige hebbedingen geselecteerd waardoor je meer grip hebt. Blijf elegant met streetwalkers en heartstoppers.

St-Walkers, zoals de streetwalkers worden afgekort, zijn eigenlijk elastische bandjes die om je hiel van je schoen en je enkel zitten. Bedenker is de Canadees trouwjurken-ontwerper Paul Milana. Zij hoorde klanten vaak klagen over de gevaren van het lopen op stiletto's. Volgens hem verloren veel vrouwen hun stiletto's al eens op een slecht moment, vaak als ze gehaast waren.

De St. Walkers passen in elke handtas en kunnen direct aangebracht worden als dat nodig is. Je kunt kiezen tussen strakke St-Walkers zonder tierelantijntjes en exemplaren die zijn versierd met Swarovskikristallen, zwarte strikjes of juwelen. De goedkoopste streetwalkers kosten ongeveer zes euro per paar en je kunt ze momenteel alleen bestellen via het internet, onder meer bij Pretty Pink Toes Boutique.

Heartstoppers

Heartstoppers zien er uit als twee rode hartjes, maar vergis je niet: deze twee harten kunnen je leven redden. Het zijn plakkers voor onder je schoenen met antislib-werking. De hartjes zijn gemaakt van pvc en behoeden je ervoor dat je op gladdeoppervlakten onderuit gaat. Ze zouden zelfs goed werken op natte vloeren. Het leuke is natuurlijk dat als je je benen kruist iedereen je rode hartjes te zien krijgt. De rode heartstoppers kosten ongeveer 5 euro en zijn te bestellen via het internet bij Pretty Pink Toes Boutique.

 

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond