BH verdriedubbelt je boezem

05-08-2011
Niki
BH verdriedubbelt je boezem

Vergeet de push up bh, hier is de 'triple boost bra.' Dankzij de nieuwe bh lijkt je cupmaat in een klap drie maten groter. Modekenners voorspellen dan ook dat de 'triple boost bra' een enorme hit zal worden.

Nu al koopt bijna de helft van alle vrouwen in Groot-Brittannië een model met push-upeffect. Maar eentje die op drie plaatsen vult en pusht, is wel heel speciaal. Volgens Sharon Webb, hoofd van de lingerieafdeling bij Debenhams, was het anders niet eenvoudig om de nieuwe bh te ontwerpen. "We hebben ernaar gestreefd om de perfecte kussencombinatie en stoffen te vinden zodat het resultaat heel natuurlijk lijkt en aanvoelt," zegt ze.Dertig euro

Het kleinste kussentje perfectioneert de vorm van de borst en het middelgrote tilt de borst omhoog. Tot slot duwt de grootste vulling de borst zowel zijdelings als opwaarts omhoog en zorgt ze voor een decolleté dat je met geen enkele andere beha kan bekomen. Voor dertig euro ben je al de trotse eigenaar van een triple boost bra én voluptueuze boezem. 

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond