Food Film Festival Amsterdam

08-03-2012
Niki

In Amsterdam vindt van 16 tot en met 18 maart de tweede editie van het Food Film Festival plaats, een driedaags filmfestival over alles wat met eten te maken heeft. Op het festival worden meer dan twintig eetfilms getoond, verder zijn er ook kookworkshops. Bekijk de video waarin je wordt lekker gemaakt om te komen. Slow Food stijl.

Het Food Film Festival heeft als doel mensen die met eten bezig zijn bij elkaar brengen en belooft drie dagen van bijzondere films en lekker eten. Voor de geïnteresseerde bezoeker is er een informatief programma met workshops en inspirerende sprekers. Alles staat in het teken van Slow Food.

Slow Food

Slow Food is een internationale beweging die in 1989 werd opgericht als reactie op fast food en staat voor goede ambachtelijke producten en interesse in de herkomst en de productiewijze van voedsel.

Allemaal zaken die de Youth Food Movement in Amsterdam ook belangrijk vindt. Enkele leden besloten daarom twee jaar geleden aan de keukentafel om de boodschap over te  brengen tijdens een filmfestival rond eten. 'Er zijn veel goeie films gemaakt over voedsel,' klinkt het.

Praktisch

Het tweede Food Film Festival 2012 vindt plaats op diverse locaties in Amsterdam van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart 2012. Tickets kun je vanaf 7,50 euro bestellen via de website.

 

Bekijk de video waarin je wordt lekker gemaakt om te komen. Slow Food stijl.

 

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond