Gratis e-books met recepten voor mensen met voedselallergie

03-01-2012
Niki
Gratis e-books met recepten voor mensen met voedselallergie

Op AllergieKookboek.nl kun je nu gratis drie e-books dowloaden boordevol met recepten voor mensen met voedselallergiën. De kookboeken bevatten recepten voor een glutenvrij-, een zuivelvrij en een zuivel- & kippenei dieet die zijn samengesteld door diëtisten. Behalve recepten bevatten de kookboeken ook veel informatie en tips.


Wie een voedselallergie heeft wordt direct geconfronteerd met problemen, want in veel voedsel zitten ingrediënten verwerkt die zij niet mogen eten. Het is dan niet altijd makkelijk om een geschikt dieet samen te stellen. Met deze boeken zal dat alvast een stuk gemakkelijker zijn. 
 


Recepten delen

Op AllergieKookboek.nl worden sinds eind 2011 online recepten geplaatst voor mensen met allerlei allergieën of intoleranties. Het is ook bedoeld voor mensen die een lekker recept zoeken als zij iemand op bezoek krijgen met een voedselallergie of intolerantie. Bovendien kun je jouw recepten delen met andere bezoekers van de site. AllergieKookboek.nl is onderdeel van AllergiePlatform.nl, dat zich bezig houdt met voorlichting van consumenten en professionals over allergie, met als missie om het leven van mensen met een allergie eenvoudiger en leuker te maken.  

Reacties (7)

 • 08-11-2012 10:23
  Saskia Vos

  Hoi,
  Ik heb ook een voedselallergie nl lactose, noten, pinda, kippenei, kruiden, specerijen, aroma,
  sesam, fruit (rozenfamilie), fruit (citrusfamilie)
  tropisch fruit. Zoals je ziet blijft er weinig over wat ik nog mag eten. Hebben jullie voor mij ook menusuggesties.
  groeten Saskia

  Antwoorden
 • 08-11-2012 10:54
  ziezozon

  Beste Saskia,

  Hiervoor moet je volgens ons bij een deskundige aankloppen, zoals een diëtiste of voedseldeskundige. Wij raden je aan eens contant op te nemen met de natuurdiëtiste: www.natuurdietiste.be

  Met ziezózonnige groeten

  Antwoorden
 • 02-01-2013 13:54
  nelly

  hoi , ik heb ook voedsel allergie geen koemelk artikelen ,zoetstoffen , noten, koffie, thee. hebben jullie ook voor mij een menusuggestie. gr nelly

  Antwoorden
 • 03-01-2013 13:05
  ziezozoni

  Beste Nelly,

  Misschien eens kijken op www.allergiekookboek.nl of een professionele diëtiste raadplegen. Wij zijn geen deskundigen op dat vlak en brengen slechts het nieuws dat dit boek is uitgegeven.

  met ziezózonnige groeten.

  Antwoorden
 • 23-06-2013 19:08
  Yvonne

  Ik zou gratis 3 ebooks kunnen downladen, ik zie alleen maar boeken waarvoor je moet betalen. ???

  Antwoorden
 • 23-06-2013 19:09
  Yvonne

  Gratis ebooks? Waar dan?

  Antwoorden
 • 25-06-2013 09:07
  ziezozon

  Beste Yvonne,

  Zoals je direct links van het artikel kunt zien, is dit een artikel van 3 januari 2012, toen de actie van de gratis e-books liep. Dat is intussen anderhalf jaar geleden.

  Op de website vind je nog wel altijd veel gratis recepten.

  met ziezózonnige groeten.

  Antwoorden
 

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond