over ziezózon

Over ziezózon

Wij zijn een stevig geaard en jong online tijdschrift met positieve berichten uit de wereld. Die ergens over gaan, want we zien ook wat er om ons heen gebeurt.  

Veel initiatieven worden genomen om de wereld haar glans weer terug te geven. Alleen lezen we er zo weinig over. Over die zaken lees je dus wel op ziezózon. Zodat mensen elkaar kunnen inspireren. 

Bij ons komen doodgewone mensen aan het woord, die in onze ogen grootse dingen doen. Overal ter wereld. Dat wil niet zeggen dat we niet over mode willen schrijven. Dat doen we wel. Maar dan anders. Wij hebben interesse voor andere, orginele, creatieve en duurzame mode. 

We maken ons magazine ook nog eens voor iedereen die Nederlandstalig is. Of je dus in Vlaanderen of Nederland woont of waar ook ter wereld: wij willen je informeren en inspireren, want in deze steeds kleiner wordende wereld spreken wij dezelfde taal en grenzen zeggen ons niet zoveel.

Wij kijken trouwens over alle grenzen, want overal ter wereld gebeuren er opmerkelijke zaken, maken mensen mooie dingen en denken mensen na over hun persoonlijke geluk en de liefde of een betere wereld voor hun kinderen.

Kortom: wij berichten over mensen die vaak tegen de stroom in, maar niet zelden met succes, constructief willen zijn. Door iets op poten te zetten of gewoon door schoonheid te creëren.  

Wij schuwen lifestyle, ontwerpers, mode, trends, actualiteit en nieuwe digitale snufjes niet: ook die zaken kleuren ons leven en deze wereld. Wat we wél doen, is eigenzinnig selecteren uit de stroom van berichten over de nieuwste, opmerkelijkste, origineelste producten...

Wij hebben speciale aandacht voor producten waar een verhaal achter zit, producten die 'groen' en eerlijk worden geproduceerd. Maar ook zaken die met veel liefde, creativiteit en aandacht voor schoonheid worden gemaakt.

Wij stellen ons hier op de redactie eigenlijk altijd maar een vraag: 'Heeft deze weg een hart, zo ja dan volgen wij hem...' 

Veel leesplezier en veel inspiratie.

De redactie

*Heb je een tip voor een van onze rubrieken? Laat het ons weten via: [email protected] (redactie) of ons algemene e-mailadres [email protected] 

*Voor advertenties, advertorials of het bespreken van een product kun je terecht bij [email protected] 

Ons online tijdschrift wordt gemaakt door professionele journalisten met ervaring in de kranten- en tijdschriftenwereld. Wij werken ook alleen met eigen fotografen, tenzij anders aangegeven. Dat betekent dat we toestemming hebben om het te publiceren.